.
RSS

ŞARABIN AÇILMASI VE SERVİSİ


24 19 orig 300x276 Şarabın Açılması ve Servis Edilmesi
Mahzende ortalama 12 derece yatık olarak saklanan ve genellikle yemek  içkisi olarak saklanan Şarap şişelerinden yeteri kadar miktar çıkartılarak soğutma dolabına yatık olarak konur.Şarap Servisi sırasında gerekli olan araç gereçler şunlardır:
  • · Şarap kovası (Şampanya kovası)
  • · Tirbişon
  • · Kumaş peçete (Garson peçetesi)
  • · Tepsi ya da uygun büyüklükte tabak
  • · Uygun büyüklükte dantelli kâğıt (Dolley)
  • · Sipariş sayısına göre (Eğer kuverde yoksa) beyaz şarap bardağı
  • · Deşet (Artık) tabağı
  • · Varsa Özel şarap kovası ayağı
  • · Kâğıt peçete

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder