skip to main
|
skip to sidebar
UZMAN BAR
Ana Sayfa
.
Categories
ALKOL VE TARİHİ
(2)
BAR MALZEMELERİ
(36)
BAR NEDİR ?
(2)
BAR TERİMLERİ
(2)
BARDA KULLANILAN ŞURUPLAR
(26)
BARDA SERVİS EDİLEN APERATİFLER YİYECEKLER
(1)
BARDAK ÇEŞİTLERİ
(1)
BARMEN-BARMAİD
(1)
BAZI İÇKİLERİN SERVİS ÖLÇÜLERİ
(1)
By.FATİH DEMİRCİ KOKTEYL İŞLEME
(14)
INTERNATIONAL KOKTEYLLER
(4)
İÇECEK SERVİS STANDARTLARI
(1)
İÇKİLER
(14)
KOKTEYL
(3)
KOKTEYL GRUPLARI
(1)
KOKTEYL'İN TARİHİ
(1)
KOKTEYLLER
(2)
LİKÖR ÇEŞİTLERİ VE İÇERİKLERİ
(5)
SHOW VİDEO
(9)
SIVI ÖLÇÜ BİRİMLERİ
(1)
SİZDEN GELEN KOKTEYLLER VE VİDEOLAR
(1)
SPECİAL COCTAİL'S
(1)
ŞARAPLAR
(2)
YEŞİL PERİ
(3)
ARCHİVES
▼
2013
(134)
▼
Ocak
(134)
ABSINTHE'NİN ÜRETİMİ
ABSINTHE'İN TARİHÇESİ
RAKI (RAKI ADABI)
AMERİCAN FİZZ
COSMOPOLİTAN
SEX ON THE BEACH
LONG ISLAND ICED TEA
CUBA LİBRE
SHERİDANS
LİKÖRÜN SERVİSİ
LİKÖRÜN ÜLKEMİZDEKİ TARİHİ
ELDE EDİLİŞ ŞEKİLLERİNE GÖRE LİKÖRLER
LİKÖRLER
Başlık yok
RAKI (RAKI'NIN MEZELERİ)
RAKI (RAKI NASIL İÇİLİR?)
RAKI(ASLAN SÜTÜ TABİRİ)
RAKI(RAKI'NIN TARİHİ)
İÇKİLERİN SERVİS ÖLÇÜLERİ
KOKTEYL'İN TARİHİ
MİRAY
PEACH (ŞEFTALİ) ŞURUBU
IRISH COFFE ŞURUBU
ÇİLEK ŞURUBU
YEŞİL MUZ ŞURUBU
YEŞİL ELMA AROMALI ŞURUP
TOFFEE NUT ŞURUBU
TARÇIN AROMALI KAHVE ŞURUBU
SAKIZ ŞURUBU
PORTAKAL ŞURUBU
NANE AROMALI MOJİTO MİX ŞURUBU
NANE AROMALI ŞURUP
MUZ ŞURUBU
MANGO ŞURUBU
KİVİ ŞURUBU
KİRAZ ŞURUBU
KESTANE ŞURUBU
GÜL ŞURUBU
CREM DE CASİS ŞURUBU
CRANBERRY ŞURUBU
BADEM AROMALI ŞURUP
BADEM AROMALI KAHVE ŞURUBU
AMERETTO(ACIBADEM)ŞURUBU
SUGAR(ŞEKER KAMIŞI)ŞURUBU
COCONUT(HİNDİSTAN CEVİZİ)ŞURUBU
GRANADİNE(NAR)ŞURUBU
BLUE CURACAO (TURUNÇ) ŞURUBU
İÇECEK SERVİS STANDARTLARI
BARDA KULLANILAN ÖZEL İÇKİ BARDAKLARI VE HACİMLERİ
BAR'DA KULLANILAN TERİMLER
KOKTEYL GRUPLARI
Başlık yok
BARDAKİ APERATİF YİYECEKLER
CİN (GIN) (CİN ÇEŞİTLERİ)
CİN (CİN(GIN)'İN TARİHİ)
CİN(GIN) (CİN'İN YAPILIŞI)
ŞARABIN AÇILMASI VE SERVİSİ
ŞARAP YAPIMI
BARDAK ÇEŞİTLERİ
İÇKİ HAZIRLAMADA BARMENİN SIRLARI
KOKTEYL HAZIRLAMADA BİLİNMESİ GEREKENLER
KOKTEYL
BİRA(BİRA'NIN SERVİSİNDE DİKKAT EDİLECEKLER)
BİRA (BİRA'NIN TARİHİ)
BİRA (BEYAZ,KIRMIZI,SİYAH BİRA)
BİRA (BİRA HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER)
BİRA (BİRA YAPIMI)
SHOW TIME
SHOW (by.Nedim)
SHOW (by.Nedim)
SHOW (by.Nedim)
SHOW (by.Mustafa)
ÇEREZ MAKİNESİ
FARKLI BOYUTLARDA TABAKLAR
TÜRK KAHVESİ MAKİNASI
ŞURUP POMPASI (DASHLIK)
STRAINER
STOPPER
NARİNCİYE SIKACAĞI
RENDE
POLER
PEÇETELİK
MİXİNG GLASS
KÜRDAN
KÜLLÜKLER
SÜSLE VE PİPETLİK
KARAF
HUNİ
DAMLALIK (DASH)
BUZ MAKİNASI
BUZ KÜREĞİ
BUZ KOVASI VE MAŞASI
BUZ KIRACAĞI
BLENDER
BAR SPOON (KAŞIĞI)
BAR TAHTA VE BIÇAĞI
AÇACAK
MUDDLE(TOKMAK)
TEPSİLER
TİRBÜŞON(MANTAR AÇACAĞI)
Turizm ve Ulaşım
AÇACAK
22:44
| Etiketler:
BAR MALZEMELERİ
Şişe ürünlerin kapaklarını açmaya yarar.Değişik şekillerde karşımıza çıkar.
0 yorum:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder