.
RSS

LİKÖRÜN SERVİSİ

                      

Genellikle sindirimi kolaylaştırıcı olarak yemeklerden sonra alınır.Yaygın kullanımları kahve ile ve kırılmış buzla.Bayramlarda çikolata ile birlikte küçük likör kadehleri ile servis edilmektedir.Likörler kokteylerde renk ve tat verici içki olarak ta kullanılır.Likörler çeşitli yemekler de ve tatlılardada kullanılır ve ayrıca tek başlarına serinletici olarakta servise sunulmaktadır.Likör sek olarak içilecek ise ya küçük ebatlı bardaklarda yada orjinal likör bardaklarında içilmesi tercih edilir.Arkadaşlar unutmayalım ki likörün yanında lokum ikramı vermek adettendir gelenektir.Yemeklerden sonra içimi daha iyi oldugu için türk kahvesiyle uyumu bir harikadır.Türk kahvesi ile en uyumlu içimi en güzel  nane,acıbadem ve sakız likörleridir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder